Muziek

Muziek is een abstracte kunstvorm die een direct beroep doet op je gevoel. Daar houd ik van en daar dompel ik me graag in onder. Muziek maken met anderen en daar m’n gevoel in leggen geeft me veel energie. Met de muziekprojecten die ik doe hoop ik anderen deze waardevolle ervaring ook mee te geven.

IMG_1890    IMG_1892

Hieronder vind je verschillende muziekprojecten waarbij ik betrokken ben (geweest):
………………………………………………………………………………………………………………………………….
Muzikaal Gebroed – Samen met Berrie Kolmans en Fons Toonen maak en speel ik eigen kleinschalige muziektheatervoorstellingen. Op dit moment werken we aan onze liedjesvoorstelling ‘Geluk zit in je staart!’ (4+). 
Volg de agenda voor speelplekken in de buurt!
www.muzikaalgebroed.nl ………………………………………………………………………………………………………………………………….
Fort van de Verbeelding – Muziekgezelschap/organisatie waarbij ik docent en dirigent ben geweest van schoolpleinorkesten op basisscholen door het hele land. Na twee dagen klinkt er een prachtig concert dat de héle school opvoert en dat elke keer weer overweldigend is.
www.fortvandeverbeelding.nl
………………………………………………………………………………………………………………………………….
Zangzaken – Zangtechniek en podiumpresentatie kunnen elkaar versterken. Samen met zangdocent Erica van der Meer heb ik workshops verzorgd bij verschillende koren en zanggroepen om amateurzangers te laten ervaren hoe deze twee gebieden onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.


AnkevanEsch_kinderenmakenmuziek2_310px    AnkevanEsch_Menno_310px