Muziek

Muziek is een abstracte kunstvorm die een direct beroep doet op je gevoel. Daar houd ik van en daar dompel ik me graag in onder. Muziek maken met anderen en daar m’n gevoel in leggen geeft me veel energie. Met de muziekprojecten die ik doe hoop ik anderen deze waardevolle ervaring ook mee te geven.

IMG_1890    IMG_1892

Hieronder vind je verschillende muziekprojecten waarbij ik betrokken ben:
………………………………………………………………………………………………………………………………….
Muzikaal Gebroed – Samen met Berrie Kolmans en Fons Toonen maak en speel ik eigen kleinschalige muziektheatervoorstellingen. Naast ons bestaande luisterliedjesprogramma werken Berrie en ik op dit moment 
aan een kindervoorstelling: Het grote geheim van niks. Volg de agenda voor speelplekken in de buurt!
www.muzikaalgebroed.nl ………………………………………………………………………………………………………………………………….
Fort van de Verbeelding – Muziekgezelschap/organisatie waarbij ik docent en dirigent ben van schoolpleinorkesten op basisscholen door het hele land. Na twee dagen klinkt er een prachtig concert dat we met de héle school opvoeren en dat elke keer weer overweldigend is.
www.fortvandeverbeelding.nl
………………………………………………………………………………………………………………………………….
Anke + Menno – Duo met gitarist Menno Timmermans. We spelen meestal bestaande lichte muziek (jazz/pop) waar we onze eigen draai aan geven.
www.soundcloud.com/anke-menno
………………………………………………………………………………………………………………………………….
Zangzaken – Zangtechniek en podiumpresentatie kunnen elkaar versterken. Samen met zangdocent Erica van der Meer geef ik workshops aan koren en zanggroepen om amateurzangers te laten ervaren hoe deze twee gebieden onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

www.zangzaken.nl

AnkevanEsch_kinderenmakenmuziek2_310px    AnkevanEsch_Menno_310px